Το ΙΝΒΙΑΝ ΣΤΗΝ 85Η ΔΕΘ

Το ΙΝΒΙΑΝ ΣΤΗΝ 85Η ΔΕΘ 

                                               

20 Σεπτεμβρίου 2021 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Το ΙΝΒΙΑΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΣΤΗΝ 85Η ΔΕΘ 

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ &  ΑΕΙΦΟΡΙΑΣ, EFQM MODEL 2020! 

«Ο δρόμος για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και οργανισμών στον  δημόσιο και ιδιωτικό τομέα περνά από το INBIAN και το EFQM!» 

Με ιδιαίτερη επιτυχία φιλοξενήθηκε στην 85η ΔΕΘ στο περίπτερο 2 και στο Stand του ΕΒΕΑ, το  Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης  (ΙΝΒΙΑΝ) προσελκύοντας μεγάλο αριθμό επισκεπτών από την επιχειρηματική κοινότητα, αλλά και την πολιτική ηγεσία του τόπου. 

 

Στο πλαίσιο της Έκθεσης ο κ. Γιάννης Μπερτσάτος, Διευθύνων Σύμβουλος του INBIAN και ο  κ. Νίκος Βασιλείου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΙΝΒΙΑΝ είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν  και να παρουσιάσουν στον κ. Νίκο Παπαθανάση, Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης και  Επενδύσεων, τον κ. Σταύρο Καλαφάτη, Υφυπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για θέματα  Μακεδονίας Θράκης και τον κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρο του Επαγγελματικού  Επιμελητηρίου Αθηνών, το Διεθνές πρόγραμμα Πιστοποίησης EFQM συζητώντας για το πώς  το πλέον σύγχρονο εργαλείο διοίκησης (που εφαρμόζεται από χιλιάδες Οργανισμούς παγκοσμίως) μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα και να ενισχύσει την  ανθεκτικότητα οργανισμών από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. 

Το ΙΝΒΙΑΝ ΣΤΗΝ 85Η ΔΕΘ

Το ΙΝΒΙΑΝ ΣΤΗΝ 85Η ΔΕΘ

Το ΙΝΒΙΑΝ ΣΤΗΝ 85Η ΔΕΘ

Στιγμ. 1. Χειραψία Γιάννη Μπερτσάτου, Διευθύνοντα Συμβούλου ΙΝΒΙΑΝ με τον Νίκο Παπαθανάση, Αναπληρωτή Υπουργό  Ανάπτυξης και Επενδύσεων 

Στιγμ. 2. Από αριστερά: Σταύρος Καλαφάτης, Υφυπουργός Εσωτερικών αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας Θράκης, Γιάννης  Μπερτσάτος, Διευθύνων Σύμβουλος INBIAN, Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υφυπουργός Ανάπτυξης 

Στιγμ. 3. Από αριστερά: Νίκος Παπαθανάσης, Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης  Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΒΕΑ, Νίκος Βασιλείου, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. INBIAN

 

Το ΙΝΒΙΑΝ 

Το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΝΒΙΑΝ), είναι αστική μη  κερδοσκοπική εταιρεία, η οποία συστήθηκε στις αρχές του 2021 με σκοπό την ενδυνάμωση  των οργανισμών, τόσο του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα, μέσω της πιστοποίησης του EFQM Model 2020. 

Αποτελεί τον Εθνικό Εκπρόσωπο για το σύνολο των υπηρεσιών πιστοποίησης και  εκπαίδευσης του Οργανισμού EFQM (European Foundation for Quality Management),  συμβάλλοντας ενεργά στην υιοθέτηση και εφαρμογή των παγκόσμιων τάσεων χρηστής  διοίκησης και καλών πρακτικών από τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς και ενισχύοντας  την βιώσιμη ανάπτυξη και την ανταγωνιστικότητά τους. 

O EFQM 

Ο EFQM (European Foundation for Quality Management) είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και παρέχει σε  οργανισμούς/επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, υπηρεσίες  Πιστοποίησης, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία. 

Αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια πόλο “συνάντησης” των άριστων επιχειρήσεων  και οργανισμών µε διεθνή κουλτούρα και προσανατολισμό και δραστηριοποιείται ιδιαίτερα  ενεργά σε περισσότερες από 75 χώρες παγκοσμίως. 

EFQM: https://www.efqm.org 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:  

Καλαβρύτων 4, 14564 Κηφισιά, Τηλ.: 2106254070, email.: info@inbian.org,
 https://www.inbian.org

Leave a comment