Επιχειρηματικότητα του Μέλλοντος για Νέους & Εφήβους

Επιχειρηματικότητα του Μέλλοντος για Νέους & Εφήβους

Το INBIAN στην Τελετή λήξης της 2ης σειράς του Εκπαιδευτικού Προγράμματος, για μαθητές γυμνασίου και λυκείου, «Επιχειρηματικότητα του Μέλλοντος για Νέους & Εφήβους» (talent) του Athens University of Economics and Business – Οικονομικό Παν. Αθηνών
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ινστιτούτου Βιωσιμότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (INBIAN) Δρ. Ιωαννης Μπερτσάτος – Ioannis Bertsatos, καθώς και η κ. Δανάη Αντωνάκη, Quality & Sustainability Manager στον όμιλο ξενοδοχείων PHĀEA (πιστοποιημένου ομίλου ως “Recognised by EFQM 5 Star 2022” με το Ευρωπαϊκό Μοντέλο Αριστείας & Αειφορίας EFQM), είχαν την τιμή να παραβρεθούν ως προσκεκλημένοι στην Τελετή λήξης του προγράμματος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, να συγχαρούν τους 49 νεαρούς φιλόδοξους εκπαιδευόμενους που βίωσαν αυτή την ξεχωριστή εμπειρία και να τους εμπνεύσουν για μελλοντικές επιτυχείς δραστηριότητες βιώσιμης επιχειρηματικότητας.
Θερμά συγχαρητήρια στην υπεύθυνη του προγράμματος καθηγήτρια κα Ελένη Σαλαβού – Helen Salavou και την ομάδα της για την εξαιρετική δουλειά!
Δείτε τα βίντεο και σχετικές αναρτήσεις από την Τελετή εδώ:
Επιχειρηματικότητα του Μέλλοντος για Νέους & Εφήβους