Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM

 

 

 

 

 

 

Αθήνα, 26/04/22

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM σε 31 επιχειρήσεις Διακρατικού Έργου από το INBIAN

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή τριάντα μιας (31) επιχειρήσεων στο Θεσμό Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM του ΙΝΒΙΑΝ και πιο συγκεκριμένα στο Πρόγραμμα του 1ου επιπέδου Πιστοποίησης “Validated by EFQM”.

 

Την Πιστοποίηση Επιχειρηματικής Αριστείας “Validated by EFQM” απέσπασαν δέκα (10) επιχειρήσεις  από την Ελλάδα, δέκα (10) από την Αρμενία και έντεκα (11) από την Ουκρανία στο πλαίσιο του Διακρατικού Έργου “EXCELTOUR – Business Excellence in Tourism” που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα “ENI CBC Joint Operational Programme BLACK SEA BASIN 2014-2020”, ενώ το Έργο βρίσκεται σε εξέλιξη και για άλλες ακόμη επιχειρήσεις. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι επιχειρήσεις από την Αρμενία και την Ουκρανία είναι οι πρώτες στη χώρα τους που πιστοποιήθηκαν στο Θεσμό Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM.

 

H επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος, κατατάσσει τις επιχειρήσεις αυτές ανάμεσα στις διακεκριμένες επιχειρήσεις και οργανισμούς παγκοσμίως που κατέχουν τη διεθνούς κύρους Πιστοποίηση-Αναγνώριση.

 

Το ΙΝΒΙΑΝ, ως ο αποκλειστικός εθνικός εκπρόσωπος του EFQM στην Ελλάδα και την Κύπρο, συγχαίρει τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων για την επιτυχία τους,  καθώς και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία και εκφράζει τη δέσμευσή του να προωθεί συστηματικά το Θεσμό της Επιχειρηματικής Αριστείας παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες εκπαίδευσης, υποστήριξης και πιστοποίησης στις επιχειρήσεις και τα στελέχη τους, με στόχο τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της βιώσιμης ανάπτυξής τους.

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε: 

Ινστιτούτο Βιωσιμότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (INBIAN)  

Καλαβρύτων 4, 14564 Κηφισιά 

2106254070, info@inbian.org, https://www.inbian.org 

Ο EFQM: 

Ο EFQM (European Foundation for Quality Management) είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και παρέχει σε οργανισμούς/επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, υπηρεσίες Πιστοποίησης, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία. Ο EFQM ιδρύθηκε το 1989, όταν οι CEO/Presidents 67 σημαντικών Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων δήλωσαν την δέσμευσή τους να υπηρετήσουν το όραμα και την αποστολή του Οργανισμού. Αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια πόλο “συνάντησης” των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών µε διεθνή κουλτούρα και προσανατολισμό και δραστηριοποιείται ιδιαίτερα ενεργά σε περισσότερες από 75 χώρες παγκοσμίως

(Info: https://www.efqm.org)

 

Leave a comment