Τη Διεθνή Πιστοποίηση “ 5-star Recognised by EFQM” έλαβε η Μαρίνα Φλοίσβου

Τη Διεθνή Πιστοποίηση “5-star Recognised by EFQM” έλαβε η Μαρίνα Φλοίσβου

Την Διεθνή Πιστοποίηση του European Foundation for Quality Management (EFQM) “Recognised by EFQM 5-star”, έλαβε η Μαρίνα Φλοίσβου στο Θεσμό της Επιχειρηματικής Αριστείας, από το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (INBIAN) που αποτελεί τον αποκλειστικό Εθνικό Εκπρόσωπο του EFQM στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Τη Διεθνή Πιστοποίηση “ 5-star Recognised by EFQM” έλαβε η Μαρίνα Φλοίσβου

H Μαρίνα Φλοίσβου είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που εφάρμοσε το αναβαθμισμένο Διεθνές Μοντέλο EFQM 2020, το οποίο ενσωματώνει όλα τα megatrends του σύγχρονου management, εκπληρώνοντας με επιτυχία όλα τα απαιτούμενα κριτήρια αξιολόγησης και αποσπώντας την βαθμολογία που την κατατάσσει στις διακεκριμένες ως “EFQM 5-star Recognised” εταιρείες παγκοσμίως.
Ο κ. Σταύρος Κατσικάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina A.E δήλωσε μεταξύ άλλων «Η βράβευσή μας αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της κουλτούρας συνεχούς βελτίωσης που ακολουθούμε στην εταιρεία μας. Η διάκριση αυτή μας τιμά ιδιαίτερα διότι πρόκειται για μια Διεθνούς κύρους αναγνώριση-πιστοποίηση, η οποία ενισχύει την αξία και την εικόνα της εταιρείας μας».
Εκ μέρους του ΔΣ του ΙΝΒΙΑΝ, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Δρ. Ιωάννης Μπερτσάτος δήλωσε: «Το EFQM είναι ένα εξαιρετικά σύγχρονο εργαλείο διοίκησης, το οποίο εστιάζει στις αρχές που οφείλουν να ακολουθούν βιώσιμες και κοινωνικά υπεύθυνες επιχειρήσεις. Συνδράμει τις επιχειρήσεις να προετοιμαστούν με τον βέλτιστο δυνατό τρόπο ώστε να αποκτήσουν ανθεκτικότητα στις αλλαγές του σύγχρονου περιβάλλοντος, διασφαλίζοντάς τους αειφορία. Ως ΙΝΒΙΑΝ, είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς να δείχνουμε τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση και θέλουμε να συγχαρούμε την Μαρίνα Φλοίσβου για την σημαντική επιτυχία και πρωτιά της».

Για περισσότερες πληροφορίες για την συμμετοχή σας στα προγράμματα Πιστοποίησης Επιχειρηματικής Αριστείας EFQM, απευθυνθείτε: info@inbian.org, 210 6254070

#INBIAN #EFQM #Sustainability #Growth #Excellence #GlobalRecognition #Certification

Leave a comment