Το ΙΝΒΙΑΝ στην Γ.Σ. της Κ.Ε.Ε.Ε. στην Αργολίδα

Το ΙΝΒΙΑΝ έδωσε δυναμικό παρών στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (Κ.Ε.Ε.Ε.), με μήνυμα «Στηρίζουμε, Αναπτύσσουμε, Καινοτομούμε» η οποία πραγματοποιήθηκε, στην Αργολίδα, στις 13 & 14 Μαΐου 2022.

Η 2η ημέρα εργασιών της Γ.Σ της Κ.Ε.Ε.Ε., στον πολυχώρο «Φουγάρο» στο Ναύπλιο Αργολίδας, με παρουσία 180 συνέδρων επιχειρηματιών από όλη τη χώρα, αλλά και εκπροσώπων της πολιτικής και της τοπικής αυτοδιοίκησης, ξεκίνησε με την εισαγωγική τοποθέτηση από τον κ. Ιωάννη Μασούτη, πρόεδρο της Κ.Ε.Ε.Ε. για τις ευκαιρίες χρηματοδότησης των επιχειρήσεων από το ταμείο ανάκαμψης, την ενεργειακή κρίση και τα μέτρα που αναμένουν οι επιχειρήσεις από την πολιτεία και με τους χαιρετισμούς των επισήμων, ενώ ακολούθησαν τα δυο ενημερωτικά πάνελ με θεματικούς άξονες «Ενέργεια και κόστος ζωής» και «Επιχειρηματικότητα και βιωσιμότητα Επιμελητηρίων».

Εκ μέρους του INBIAN παρευρέθηκαν οι κ.κ. Νίκος Βασιλείου – Nikos Vasiliou, Πρόεδρος ΔΣ, Ioannis Bertsatos, CEΟ, Τζελίνα Καρελλά – Gelina Karella member of INBIAN’s Advisory Committee.
Το INBIAN, ως αποκλειστικός εθνικός εκπρόσωπος του EFQM στην Ελλάδα και την Κύπρο, στηρίζει τις ελληνικές μικρομεσαίες επιχειρήσεις με αποτελεσματικά εργαλεία και μηχανισμούς υποστήριξης, απέναντι στις μεγάλες προκλήσεις, αλλά και τις ευκαιρίες που καλούνται να διαχειριστούν, δείχνοντας τον δρόμο ώστε να εξασφαλίσουν βιωσιμότητα και ανάπτυξη.

#INBIAN #EFQM #KAINOTOMIA #EΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑ #ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ #ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Leave a comment