Αθήνα, 1η  Ιουνίου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ξεκινήστε τώρα το ταξίδι σας προς την Επιχειρηματική Αριστεία-ο δρόμος για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη περνά από το EFQM και το ΙΝΒΙΑΝ!»

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ 

ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ EFQM

To Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΝΒΙΑΝ), ως εθνικός εταίρος του EFQM σε Ελλάδα και Κύπρο, προσκαλεί επιχειρήσεις, οργανισμούς και ανεξάρτητα λειτουργικά τμήματα του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα να δηλώσουν συμμετοχή στο Διεθνές Πρόγραμμα Πιστοποίησης EFQM, εφαρμόζοντας το Νέο EFQM Model 2020, το παγκοσμίως αναγνωρισμένο Μοντέλο ολικής ποιότητας και αειφορίας. Αποτελεί ένα εξαιρετικά σύγχρονο εργαλείο που στηρίχθηκε επάνω στο design thinking και θωρακίζει αποτελεσματικά τους οργανισμούς και τα στελέχη τους απέναντι στις προκλήσεις του μέλλοντος. Στη φιλοσοφία του ενσωματώνει έννοιες όπως ο Μετασχηματισμός, η Διαχείριση των Αλλαγών, η Ευελιξία και η Ανθεκτικότητα, που είναι επίκαιρες όσο ποτέ άλλοτε, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη. Το Ινστιτούτο ΙΝΒΙΑΝ παρέχει καινοτόμες και ολοκληρωμένες λύσεις στους Οργανισμούς που θέλουν όχι μόνο να ανταποκρίνονται δυναμικά στις αλλαγές του σύγχρονου κόσμου,  αλλά να χαράσσουν οι ίδιοι τον δρόμο της εξέλιξης. 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε: 

INBIAN, Καλαβρύτων 4, 14564 Κηφισιά, Τηλ.: 2106254070, email.: info@inbian.org, https://www.inbian.org

EFQM: Μία σημαντική Ευρωπαϊκή Ιστορία με Διεθνή Προσανατολισμό

 

Ο EFQM (European Foundation for Quality Management) είναι ένας διεθνής, μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και παρέχει σε οργανισμούς/επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, υπηρεσίες Πιστοποίησης, καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία. Ο EFQM ιδρύθηκε το 1989, όταν οι CEO/Presidents 67 σημαντικών Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων δήλωσαν την δέσμευσή τους να υπηρετήσουν το όραμα και την αποστολή του Οργανισμού. Αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια πόλο “συνάντησης” των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών µε διεθνή κουλτούρα και προσανατολισμό και δραστηριοποιείται ιδιαίτερα ενεργά σε περισσότερες από 75 χώρες παγκοσμίως. 

EFQM: https://www.efqm.org