Αθήνα, 14 Μαΐου 2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Ινστιτούτο Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης “INBIAN” 

ο αποκλειστικός εκπρόσωπος του EFQM στην Ελλάδα!

«Ο δρόμος για την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών περνά από το EFQM και το ΙΝΒΙΑΝ!»

Στις 2 Μαΐου 2021 ανακοινώθηκε και επίσημα η αποκλειστική συνεργασία μεταξύ του European Foundation for Quality Management (EFQM) και του Ινστιτούτου Βιωσιμότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΙΝΒΙΑΝ) για την προώθηση των υπηρεσιών του EFQM στην Ελλάδα. 

Το INBIAN, ως Gold Member και πιστοποιημένος φορέας για το σύνολο των υπηρεσιών του EFQM στην Ελλάδα, διαθέτει την κατάλληλη τεχνογνωσία, υποδομή, εμπειρία και γνώση για να ενισχύσει την επιχειρηματική αριστεία στην Ελλάδα, διασφαλίζοντας την βιωσιμότητα και την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και οργανισμών. Είναι αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία με στόχο τη διάδοση της φιλοσοφίας του EFQM στην Ελλάδα, ώστε να συμβάλλει ενεργά στην προώθηση, υιοθέτηση και εφαρμογή των παγκόσμιων τάσεων διοίκησης από τις επιχειρήσεις και οργανισμούς, του ιδιωτικού, όσο και του δημόσιου τομέα, κάθε μεγέθους και κλάδου. 

Το ΙΝΒΙΑΝ , μέσα από τις Υπηρεσίες Πιστοποίησης και Εκπαίδευσης που παρέχει, βοηθά τα στελέχη των οργανισμών να διαχειριστούν αποτελεσματικά τις αλλαγές και να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις. Το μοντέλο EFQM αποτελεί ένα εξαιρετικά σύγχρονο εργαλείο που δημιουργήθηκε επάνω στο design thinking και θωρακίζει αποτελεσματικά τον Οργανισμό, δεδομένου ότι η φιλοσοφία του ενσωματώνει έννοιες όπως ο Μετασχηματισμός (Transformation) και η ανθεκτικότητα (resilience)  που είναι επίκαιρες όσο ποτέ άλλοτε.

Ο Ιωάννης Μπερτσάτος, Managing Director του ΙΝΒΙΑΝ δήλωσε:

“Η επανεκκίνηση σε μια μετά-κρίσης οικονομία απαιτεί από τις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς κάτι παραπάνω από την θέληση για βελτίωση: αξιώνει ανθεκτικότητα και μετασχηματισμό μέσω ενός καλά δομημένου πλαισίου διαχείρισης,  προσανατολισμένου στην βιωσιμότητα και την ανάπτυξη. Το μοντέλο EFQM δείχνει τον δρόμο προς αυτή την κατεύθυνση. Απευθυνθείτε στο INBIAN για να μάθετε περισσότερα για τις λύσεις που παρέχουμε στους οργανισμούς και τους ανθρώπους τους, προκειμένου να επιτύχουν, βελτιώνοντας την απόδοσή τους.”

O Russell Longmuir, CEO του EFQM, δήλωσε:

“Είμαστε χαρούμενοι που το INBIAN έγινε ο εθνικός εταίρος του EFQM στην Ελλάδα. Θα ενδυναμώσει τους οργανισμούς ώστε να αναπτυχθούν και να βελτιωθούν εστιάζοντας στον σκοπό, τους ανθρώπους, την βιωσιμότητα. Διαθέτοντας μια υπέροχη ομάδα σε συνδυασμό με την διορατικότητα, την εκπαίδευση και την τεχνολογία του EFQM, το INBIAN θα οδηγήσει τους οργανισμούς κάθε μεγέθους, σε κάθε τομέα να είναι ηγέτες στην ανάκαμψη.”

O Οργανισμός EFQMσημαντική Ευρωπαϊκή Ιστορία και Διεθνής Προσανατολισμός

Ο EFQM(European Foundation for Quality Management) είναι ένας διεθνής μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στις Βρυξέλλες και παρέχει σε οργανισμούς/επιχειρήσεις του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα διεθνώς, τις υπηρεσίες Πιστοποίησης σύμφωνα με το EFQM MODEL, καθώς και Εκπαίδευσης με ιδιαίτερη προστιθέμενη αξία. Ο EFQM ιδρύθηκε το 1989 όταν οι CEO/Presidents 67 σημαντικών Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων δήλωσαν την δέσμευσή τους να υπηρετήσουν το όραμα και την αποστολή του Οργανισμού. Αποτελεί για περισσότερα από 30 χρόνια πόλο “συνάντησης” των άριστων επιχειρήσεων και οργανισμών µε διεθνή κουλτούρα και προσανατολισμό, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την δραστηριότητά τους. Το EFQM, µε εκατοντάδες σήμερα µέλη επιχειρήσεις και οργανισμούς, δραστηριοποιείται ιδιαίτερα ενεργά σε περισσότερες από 75 χώρες παγκοσμίως. Αντλεί και μοιράζεται µε τα µέλη του τις Καλύτερες Επιχειρηματικές Πρακτικές µέσω πρωτοποριακών δραστηριοτήτων µε τη συμμετοχή ανώτατων στελεχών από ολόκληρο τον κόσμο.

Join EFQM: https://www.efqm.org

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε:

Join INBIAN

Καλαβρύτων 4, 145 64 Κηφισιά

Τηλ.: 210 6254070

E-mail:info@inbian.org

https://www.inbian.org