Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία (ΔΕΤ)

dioikitiki-epistimi-kai-technologia-det

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά για το INBIAN να συμμετέχει με εκπροσώπους του, μετά από πρόσκληση του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας (ΔΕΤ) του ΟΠΑ και της διδάκτωρ Κλεοπάτρας Ντέλιου, στο μάθημα Διαχείρισης Συστημάτων Ποιότητας , όπου παρουσιάστηκε στους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές το σύγχρονο Μοντέλο Αριστείας & Αειφορίας EFQM.
Ο κ. Θωμάς Αγγελόπουλος, Γενικός Διευθυντής Διοίκησης των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ και EFQM Certified Assessor του ΙΝΒΙΑΝ στο Θεσμό Πιστοποιήσεων Επιχειρηματικής Αριστείας ΕFQM, είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το success story των Εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ, μεταφέροντας στους φοιτητές γνώσεις και πολύτιμη εμπειρία από το συναρπαστικό ταξίδι πρακτικής εφαρμογής του Μοντέλου EFQM στα Εκπαιδευτήρια, συζητώντας μαζί τους για δράσεις καινοτομίας, μετασχηματισμού & βιώσιμης ανάπτυξης των οργανισμών.

Η Αριστεία στην Πράξη! Ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας κ.κ. Κλεοπάτρα Ντέλιου και Θωμά Αγγελόπουλο (EFQM Certified Assessors) για την εξαιρετική πρωτοβουλία, καθώς και τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές του Προγράμματος ΔΕΤ για το ενδιαφέρον που επέδειξαν καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίασης που χαρακτηρίστηκε από έντονη διαδραστικότητα.

Μείνετε συντονισμένοι ΜΑΖΙ μας για τις επόμενες δράσεις!

#INBIAN #EFQMModel #Excellence #Sustainability #Innovation #educationaltransformation

Avatar for inbian.org

INBIAN is the Institute for Sustainability & Growth that acts as the official partner of EFQM in Greece

Recommended Posts